2011. július 13., szerda

A szépség / The beauty

Igazából már nem tudom, hogy mi indította el a madarak iránti rajongásomat, de az biztos, hogy a szépségük közrejátszott benne. Ilyen gondolatok jutottak eszembe, amikor az itatóra egy igazi szépség érkezett. Lehet, hogy tisztában volt eme tulajdonságával, és a lesifotósoktól tartva, nagyon óvatosan közelítette meg a vizet, hogy aztán egy jót fürödjön. De szerencsére fürdés után még pózolt egyet, így elkészülhetett a csodás portré.

A szajkó távozása után már csak a darazsak maradtak. A nagy kánikulában rengetegen látogatják a vizet. Nem teketóriáznak, egyenesen a víz felszínére szállnak vizet vételezni. Folyamatosan jönnek-mennek. Egyszerre akár 40-50-en is tartózkodnak az itatón. Madármentes időben el lehet velük szórakozni.


The birds are beautiful. Usually. The latest guest at the drinking is the exception. The moulting jay does not owe between the beautiful birds. :) Recently, many wasps come to the water in the big warmth. Simultaneously 40-50 copies are on the drinking. Good opportunity for photography.

5 megjegyzés:

  1. Tetszik!
    Eyik kedvencem a szajkó,de ne kérdezd mirét:-))

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Vagány a szajkó,nekem is a kedvencem,de ne kérdezd miért:-)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon-nagyon szép fotók!
    Nagy figura az a szajkó :))

    VálaszTörlés